tag:blogger.com,1999:blog-720352709068583309.post5844990352505050209..comments2023-04-02T12:34:18.854+02:00Comments on missfranklincooking: LEON av Allegra McEvedymissfranklinhttp://www.blogger.com/profile/16392320787497564167noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-720352709068583309.post-71089062180451981312010-09-19T16:17:29.695+02:002010-09-19T16:17:29.695+02:00Omslagsbilden får tankarna till 50-talet och rekla...Omslagsbilden får tankarna till 50-talet och reklambilderna från den tiden. Jättefin, ska bli kul att kolla recepten närmare.<br /><br />Ang. rostas så steker vi dom bara rakt upp o ner som de är och kryddar på den sidan som är färdigstekt. Vi låter dom bli färdigstekta på en sida innan vi vänder, håller alltså inte på att vänder hela tiden.Mårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720352709068583309.post-3171605091327315212010-09-19T15:10:16.405+02:002010-09-19T15:10:16.405+02:00hej emmy!
hm, tror jag ska ta och skaffa mig en t...hej emmy!<br /><br />hm, tror jag ska ta och skaffa mig en tunn wok, undrar om det funkar på induktion bara...<br /><br />du får hålla utkik dagarna framöver, det finns mycket gott i LEON... :-)<br /><br />bröden, tack! helt galet så enkelt det var att få till det vackra bara man hade en fin surdeg... :-)missfranklinhttps://www.blogger.com/profile/16392320787497564167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720352709068583309.post-58341947470774679542010-09-19T09:43:19.177+02:002010-09-19T09:43:19.177+02:00Älskar vackra och så klart bra kokböcker. Vilka fi...Älskar vackra och så klart bra kokböcker. Vilka fina bröd du har bakat! <br />Vad det gäller wokpannor har jag bara haft den tunna plåtvarianten. Det måste i alla fall vara något som tål höga temperaturer.Remsanhttps://www.blogger.com/profile/11667887819610200216noreply@blogger.com