torsdag 14 april 2011

grekyoghurt med honung och grön och rosa vitaminkick


det är inte min egentliga mening att dröja så länge mellan inläggen, men det blir lite sådär ofokuserat när man sitter en morgon och kommer på att "jösses, jag är visst i vecka 29 nu!" och en annan kväll ligger och kvider i soffan för att foglossningen pågår "som den ska".

men ni ska inte tro att jag inte äter bara för att det inte kommer inlägg, för det gör jag :-)

t.ex. så spenderade vi en finfin helg på Öland hos Helena häromdagen och då åt vi jättegott och nog lagar jag mat, men det tenderar att bli ganska enkla historier och gärna repriser, vilket inte alltid är jättekul och ibland inte heller så vackert att dela med sig av.

men här är något riktigt vackert för smaklökarna! man ska ju vid den här tiden äta lite mer än för en och då behöver jag mellis ett par gånger om dagen. Eftermiddagens mellis tenderar att ofta bli det här: tinade frysta hallon blandat med tärnad kiwi, toppad med ekologisk grekisk (fast det står turkisk på burken) yoghurt och inte särskilt sparsamt med flytande honung... :-)

4 kommentarer:

  1. Mm, det är ju så gott! Åt det när vi var i grekland i somras (då jag var i typ vecka 20). Känns som att jag får göra det. Snart!

    SvaraRadera
  2. Bästa mellisen, även om vi brukar ha turkisk yoghurt istället (dels för att den är mindre sur och även kokbar). Men just de feta yoghisarna mättar så bra och är krämiga. Gott!

    SvaraRadera
  3. frächt och gott mums ser det ut

    SvaraRadera