torsdag 5 augusti 2010

borås bästa pizza finns på shalom

igår kväll pallade jag inte att laga mat... var iväg med jobbet hela dagen och kom hem vid halv nio. sambon nämnde något om pizza och jag var inte sen att tacka ja... :-)

så vi satte oss i bilen och åkte till shalom som ligger precis längs med alingsåsvägen som går genom norrby, från centralbron till byttorp. vi beställde vår pizza och så satt vi utanför i kvällssolen i bara 10 minuter och väntade (fort går det här). pizzabagaren knackade sedan glatt på fönstret åt oss att komma in och hämta våra pizzor.

och därför blir dagens inlägg helt enkelt ett tips på en schysst pizzeria i borås för er som bor i krokarna :-)

pizzan på bilden är min absoluta favorit. det är en "prima kyckling" fast med räkorna bytta mot paprika i stället. innehållet är tomat, ost, champinjoner, lök, kyckling, ananas, curry och paprika. curryn måste vara någon hemgjord blandning för den är supergod, het och har en touch av spiskummin. mums!

1 kommentar:

  1. Gott med pizza! På Öland är den bästa pizzan Robertos pizzeria i Färjestaden. Robbans special ska man beställa! :-) Så ifall min matlagning skiter sig nästa gång ni är på besök så är det det som är plan B. ;-)

    SvaraRadera