måndag 8 november 2010

arla köket vardag

det är många matbloggare som lagt upp denna bok i ett inlägg och jag gör likadant. ibland är man sugen på att göra något avancerat och nytt och ibland vill man mest ha något som funkar, helst går väldigt fort och som man inte behöver vara rädd inte är provlagat ordentligt.

då är arlaköket helt suveränt, finns massor av enkla recept som ändå är riktigt kul.!

det enda tråkiga kan jag tycka med denna bok är att gäng recept utgår från att man ska använda deras halvfabrikat, typ skogssvampspannna, en massa smaksatt creme fraiche och liknande. men då får man antingen ta det eller så improvisera ihop nåt.

ska ta och laga ett par recept ur boken och lägga ut framöver, både de utan och de med arlas smaksatta små burkar... :-)

2 kommentarer:

  1. Den här boken har jag också köpt! Tycker inte heller om halvfabrikatsgrejerna, men den är ok ändå. Ska inte säga nåt, imorgon när Olof inte är hemma tänker jag äta fryst Findusmat...
    Igår var Louise hemma hos oss iförd en jättesnygg vinterjacka från Ullared! Jag är jättetaggad inför Ullared nu! Och jul på Liseberg! Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också att det är tråkigt. Brukar byta ut mot något annat. Annars tycker jag de brukar ha ganska enkla och goda recept.

    SvaraRadera